středa 2. května 2012

Bude se můj blog rozšiřovat?

Zkouším přemluvit mojí brazilskou kamarádku, aby se mnou přispívala na tento blog. Myslím, že to může být zajímavé, dozvědět se nebo vidět něco z tak exotické země. Zatím je to rozpracované a vůbec nevím, jak to dopadne.


10 komentářů:

  1. Tak uvidíš, ale blo by to určitě moc zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bru svůj blog nemá? Ačkoli jsme původně chtěly mít s Diankou blog společný, nakonec jsem ráda, že je jen můj a všechno se tam děje tak jak chci já, nedokázala bych se o něj s nikým dělit... ale pokud to tobě nevadí, pro nás čtenáře to určitě bude moc fajn!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemá svůj blog a je to podle mě škoda, ale vlastní mít nechce. Tak jsem jí to nabídla, protože mi to nevadí, naopak jsem na to sama moc zvědavá :)

      Vymazat
    2. tak v tom případě jen do toho :)

      Vymazat
  3. To bude bezva, jen do toho, holky! V Brazílii mají spoustu zajímavých věciček. Těším se na to!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by se to líbilo, zajímave zpestření.

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, dík za podporu. Už jsme včera zpachtily přihlášení na můj blog, nejhorší bylo, že jí přišel email v češtině, takže jsem to musela, resp. google, překládat, tudíž to bylo náročnější :D
    Ale je to na dobré cestě!

    OdpovědětVymazat
  6. To by mohlo být super, doufám, že se to podaří!:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Za zkoušku nic nedáte a určitě by to bylo příjemné zpestření! Třeba formou jednoho příspěvku týdně od kosmetické partnerky z Brasil :)

    OdpovědětVymazat
  8. já myslím že by to bylo skvělé kdyby přispívala, alespon bychom se dozvěděli co se nosí i někde jinde než v čr. (bylo by to super oživení!)

    http://pricetobeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat