pátek 16. března 2012

Flormar - U34

Můj první a zatím jediný Flormar. Nějak jsem tuto značku ignorovala, protože jsem si myslela, že je hodně drahá. Narazila jsem na výprodej v Douglasovi úplnou náhodou a dost barev se mi líbilo, ale vzala jsem jen jeden na zkoušku.

U34 je těžké popsat, což mám skoro u všech laků, základní barva je tmavě vampy-hnědá, skoro by mohla vypadat jako černá, s fialovými a rezavými mini šupinkami. Líbí se mi moc a ještě k tomu se skvěle lakuje a bezvadně kryje. Už mu plánuju pořízení bratříčků a sestřiček :)

2 vrstvy bez nadlaku:

Na sluníčku:



Denní světlo:



17 komentářů:

  1. Tak ten je! Přesně moje gusto... :D
    Až KONEČNĚ objevím nějaké Douglesácké místo, kde je najdu, koupím. :) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám Flormarov tiež len zopár, ale som s nimi veľmi spokojná. Neviem ako v CZ, ale u nás sú s cenou tak do 3€, takže veľmi priaznivá :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra, já už ten Flormar asi budu muset přestat ignorovat nebo co..:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta barva je skvostná, ale ten Flormar... já ti nevím. Většinou jsem slýchala, jak jsou jejich laky s*it, a když už byla pochvala, tak od holek, které nikdy neslyšely o těch dražších značkách a žily jenom s drogerií. Ale když už to říká i Mína, tak na tom možná něco bude...? :-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala, mám zatím jen jeden, ale je naprosto perfektní! Myslím, že ta cena není tak vysoká, abys nemohla jeden či dva vyzkoušet ;)

      Vymazat
    2. Tak jasně, že je to docela láce, jenom nerada nakupuju zbytečnosti a věci, o kterých se na mě ze všech stran valí, že nestojí za nic. Ale časy se evidentně mění, reference taky... tak po něčem kouknu.

      Vymazat
  5. Dáš mi vědět až půjdeš pro sestřičky, prosím? Mám pár Flormarů na wishlistu a moc nemám jak se k nim dostat... Tenhle bych tam hned připsala, kdyby nebyl tak tmavej.

    OdpovědětVymazat
  6. V Brně má je stánek Flormar v Olympii

    OdpovědětVymazat
  7. Barvička je to moc krásná, ale na mě už moc tmavá. Asi budu muset zajít v pondělí omrknout Flormar laky, které jsem taky zatím taky tak nějak úspěsně a úmyslně přehlížela :D

    OdpovědětVymazat
  8. Beautiful color! I love vampies and this one loks glowy!

    OdpovědětVymazat
  9. Pripomina mi muj MAC baby Goth Girl, moc pekny.

    OdpovědětVymazat
  10. Mám ho taky, nazvala jsem ho takovým "čučavým" lakem, furt na něho musím čučet :-P je boží :-)

    OdpovědětVymazat