sobota 23. února 2013

Risqué Dogs - Husky

Dnešní lak je brazilský od zn. Risqué z kolekce Dogs. Celkem jich je jen 7 a já jsem moc ráda, že se mezi ně dostal zrovna Husky, protože toho mám doma :)
Barva je tmavší modrá, ale s kapičkou zelené. Nejsem si jistá, jestli to mělo být jako modré oči haskounů, nicméně podle mě je tihle hafani mají světlejší. Konzistence je trochu vodovější, skoro jde do želatinkova. Lakoval se hrozně, ale je to jen a jen chyba štětky (jinak se to ani nazvat nedá), která je příšerná (viz níže obrázek). Barevně si mi ale hodně moc líbí!

Husky é um azul escuro com verde. É um pouco ralo mas sua aplicação é boa, ele cobre com 2 camadas. Mas seu pincel está horrível!!! Que pena! No geral eu amo esta cor e amo o nome porque meus pais tem um cachorro Husky ;)

WTF?

2 vrstvy bez nadlaku:

Na sluníčku:



Ve stínu:


Opravdový husky :)

Máte taky při swatchování pomocníka?
"Husky jo, no to by mě teda zajímalo... A jaký lak se jmenuje po mě???"

10 komentářů:

  1. ten štěteček je opravdu příšerný.. škoda toho lakování, protože barva je to fakt hezká:)

    OdpovědětVymazat
  2. až na ten štetček dokonalý ;)


    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé já ty tvoje čičiny zbožňuju :) pomocníka většinou nemám, jen když si nalakuji nehty, tak se želva rozhdne, že chce krmit z ruky a takový pořádný želví stisk zobanu dokáže udělat rýhy na nehtech i pár hodin po uschnutí :) takže spíš záškodník :)
    Mimochodem príma štěteček, já se tu docela slušně nalakovala s jedním lakem od Sephory, který má štěteček zastřižený křivěji než ty největší inovované hrůzy od Essence :/ Ale asi vadný kus, u těch ostatních sephoráckýh jsem něco takového nepozorovala.

    OdpovědětVymazat
  4. tak ta štětka teda je! to jsem ještě neviděla... ale i přes ni máš nalakováno krásně. pomocníka taky vždycky mám :-) jak u lakování, kdy by chtěl škrabat na břiše, tak při focení, kdy by chtěl házet balónek :-))) ten Jonáškův výraz je perfektní! :-*

    OdpovědětVymazat
  5. @Nikol: Děkuju :* S želváky žádnou zkušenost nemám, ale zdá se mi, že všechny zvířata vycítí, že teď na ně nemáš čas a prostě něco chtějí :D
    Se štětečky ze Sephory zápornou zkušenost nemám, tak to byl asi fakt vadný kus. U těchto nevím, ale třeba je to taky jen smůla.

    @Vanessa: Obrigada :**

    @Jitulka: To teda! Taky mě to čištění stálo nervů! Já i před lakováním musím čistit víc nehty, protože tam většinou mám zachycený nějaký kočičí chlupy :D

    OdpovědětVymazat
  6. Barva krásná, ale ta štětka je fakt děsná... nicméně pomocník je k nezaplacení!

    OdpovědětVymazat
  7. a kde je Oggísek:-)??

    jinak teda ta štětka, ta teda je!!!
    nevim, co bych si s ní počala!

    OdpovědětVymazat
  8. @mafi: Tak tak :))

    @Color Beam: Oggy na to není, tomu je to šumák a radši si jde po svým ;) Kdyby to nebyl brazilský lak od Bru s tak pěkným jménem a barvou, tak s letí z okna :D

    OdpovědětVymazat
  9. Už podle názvu jsem věděla, že v příspěvku uvidím tvého mazlíčka. A musela jsem hned kliknout! :D

    OdpovědětVymazat