středa 4. dubna 2012

Make Up For Ever - lipstick N21, N35, N36, N45

Další úlovky z 40% slev ze Sephory. Rtěnky MUFE mě nadchly a proto jsem si musela udělat zásobu :)

Tentokrát jsem se zaměřila na rtěnky z řady Rouge Artist Natural, které nejsou tolik pigmentované, spíš barví rty do ne tolik sytých odstínů. Všechny mají nádherně krémovou konzistenci a jsou lesklé a také pěkně hydratují rty, jsou lehce parfémované. Výdrž není tak dobrá jako u Rouge Artist Intense, ale s tím jsem počítala.

U všech fotek jsem musela přejet rtěnkou rty (ruku) vícekrát, abych dosáhla větší kryvosti.

V případě, že nemáte rády nebo nemáte odvahu na hodně výrazné rty, ale chcete kvalitní výrobek, určitě s klidným svědomím tyto rtěnky doporučuji. Standardní cena v Sephoře je  590,- Kč.




L/P: N21, N35, N36, N45 - ve stínu

L/P: N21, N35, N36, N45 - na sluníčku

N21 - pastel pink

N35 - Iridescent Orange Pink

N36 - Iridescent Coral

N45 - Red

14 komentářů:

  1. Ach, to je krása. Že jsou MUFE úplně famoózní! Já si pořídila intense 37, což je trochu jiný barevný kalibr, ale hlavně ta 45 je božská!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dajánko, já se do nich naprosto zamilovala. 37 mám taky a je božíííí!! Podezřívám se, že je budu chtít snad úplně všechny!

      Vymazat
    2. Lepší než MAC Viva glam Niki Minaj :))).

      Vymazat
  2. Dělám, že nic nevidím, aby mi to nebylo líto!

    OdpovědětVymazat
  3. Ta první mě sice svojí barvou moc nenadchla, ale ty ostatní odstíny jsou úplně úžasné a poslední nejhezčí :) Možná jedině dobře, že už jsem dneska z nákupů doma :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jee, proč ta moje taky nemá ten velkej nápis kolem dokola? :-( Škoda, že jsi je všechny neměla ještě před tou akcí, vybrala bych si :-) Tak třeba někdy příště dojde na tu korálovou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se taky tento obal líbí víc, je to jen u těch N-kových. Abych se přiznala, tak bez slevy bych si je nekoupila ;)

      Vymazat
  5. Mínuš, máš doopravdy moc krásné rty!
    Mám tenhle typ rtěnek ráda, když chci jen decentní make-up a ne strhnout všechnu pozornost. Ty dvě prostřední se mi moc líbí na rtech, i když z čárek na ruce bych si je nevybrala. Budu to muset okouknout na vlastní kůži!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, děkuju moc! Vždycky je lepší si je vyzkoušet na sobě, ale mají velký výběr barev, tak věřím, že si určitě vybereš ;)

      Vymazat
  6. N35 a N36 vypadaji dobre...i kdyz ja bych spis potrebovala, aby se mi vubec nelibily :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsou ale krásné! Škoda, že na mých větších rtech vypadá červená fakt vulgárně, proto bych asi volila N21, ale tobě strašně sluší všechny!

    OdpovědětVymazat
  8. Tolik peněz za rtěnky? :OO Musím říct, že mám Glanc (29 ,-) a tam je paletka, kde jsou i 3 rtěnky, moc slušivé odstíny, nelezou do vrásek, vydrží, hydratují. Takže tyhle, i když jsou pěkné, tak určitě neúměrně drahé :OO

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veji, to snad nemyslíš vážně, přece nemůžeš srovnávat Glanc no name paletku s MUFE? Už jen vůně, struktura produktu, pigmentace... To jsou jabka a hrušky.

      Vymazat