pátek 25. února 2011

Zoya - Gemma

Posledním ze Zoya Intimate Collection, který vám ukážu, je Gemma. Má světle zeleno šedou barvu (oficiálně světle olivová) s celkem dost výrazným růžovo (fialovo) modrým shimmerem. Abych řekla pravdu, podle fotek na internetu jsem do ní vkládala mnohem větší naděje, líbí se mi, protože jsem zatížená na zelenou barvu, ale řekla bych, že mi zas až tak úplně nesluší.

Lakoval se dobře, je trochu řidší, ale vůbec mu to neškodí. Kryje ve 3 vrstvách (na fotkách bez nadlaku).

Denní světlo/daylight:

Umělé světlo bez blesku/artifical light without flash:

Umělé světlo s bleskem/artifical light with flash:


úterý 22. února 2011

Zoya - Dannii

Tohle je o něco lepší než Jules, sice nejsem moc velký fanoušek fialové, ale celkem si dokážu představit, že bych ho nosila i mimo focení. Ta fialová totiž není moc světlá, která mi nesluší, a nejvíc se mi na ní líbí ten béžovo růžovo stříbrný shimmer.

Lakuje se normálně, zdál se mi trochu hustější, opět moc dobře kryje, určitě by stačily 2 vrstvy, ale já mám 3 se Seche Vite, protože mi to lakování nějak nešlo.

Denní světlo, s bleskem:


Denní světlo, bez blesku (tady se mi zdá trochu světlejší než ve skutečnosti je):

Umělé světlo, bez blesku:

A zátiší s fialkou:



Co je hezčí: delší nebo kratší?
Longer or shorter?



neděle 20. února 2011

Zoya - Jules

Myslela jsem si, že to tak dopadne! Moc se mi líbil na fotkách i v lahvičce, ale říkala jsem si, že mi zřejmě nebude slušet. A přesně tak to dopadlo. Na mých nehtech vypadá dost podivně, nějak to z toho vytáhlo podivnou nazelenalou barvu, jako kdyby mým nehtům bylo hodně špatně.

Lak je z letošní Intimate Collection. Ve skutečnosti je to světle šedohnědý základ se zlatým a stříbrným shimmerem. Příjemně mě překvapilo, že moc dobře kryje, stačily by 2 silnější vrstvy, já jsem dala 3 tenčí. Na fotkách je bez nadlaku.

Denní světlo, s bleskem:


Denní světlo, bez blesku:

Umělé světlo, bez blesku:


čtvrtek 17. února 2011

BB Couture - Hermosa Surfer Girl

Tento příspěvek vznikl proto, protože jsem vůbec nevěděla, co si nalakovat. A tak zřejmě podvědomě jsem sáhla po letní barvičce, protože se už těším na sběr lesních pokladů - nejvíc na maliny, borůvky a ostružiny. No a léto je ještě dost daleko, tak jsem si to vynahradila alespoň na nehtech.

Hermosa Surfer Girl je totiž úžasná malinová želatinka s barevnými mini třpytkami (já určitě vidím zlatou, zelenou a oranžovou). V tomto případě s nimi tedy nešetřili - je jich velké množství a pěkně se třpytí i na umělém světle. Jen mimochodem: samotný základový lak je naprostý vzor všech jelly laků, pokud někdo neví, jak takový lak vypadá, tohle je jak z učebnice :).

Skvěle se lakuje a vůbec mi nevadí, že úplně nekryje ani ve 3 vrstvách. Já jsem okouzlená a zařadil se k oblíbeným.

Umělé světlo (tady mi přijde moc do oranžova, barevně odpovídají spíš fotky s bleskem):


Umělé světlo, s bleskem:



pondělí 14. února 2011

Gabriella Salvete 117 + Claire's Love Struck

Poslední nečekaný úlovek z drogérie! Původně jsem se šla podívat po stříbrném laku pro sestřenici na maturitní ples, ale nakonec jsem odnesla pouze černý pro sebe. Se značkou GS jsem neměla do té doby zkušenosti, ale za 49,- Kč jsem si řekla, že ho vyzkouším. Navíc se mi hodil k černým šatům, které jsem si hodlala vzít na sebe, a mít jen černý krémový by byla nuda. No a ty třpytky mě nakonec přesvědčily, protože se navíc tvářil jako Nfu Oh GS 14, který mám na wishlistu :)

Skvěle kryje, k dokonalosti stačily pouhé 2 vrstvy a krásně se lakoval. Třpytek je sice v lahvičce víc, než potom putuje na nehet, ale i tak jsou dobře vidět.

Na fotkách je bez nadlaku, protože jsem s ním měla ještě jiný záměr, který uvidíte níže...

Denní světlo:

Denní světlo, s bleskem:

Umělé světlo:



Předem upozorňuji, že Valentýna neslavím, ale na co se ten srdíčkový lak hodí lépe a kdy jindy ho nosit, že jo? 
Akorát tedy to lovení srdíček je o nervy. Skoro to nešlo a navíc se musely pošťuchovat na nehtech, aby jsem je dostala na kýžené místo, a usměrňovat je navíc, aby nebyly našišato, to už po mě nemůžete chtít :D

Denní světlo:

Umělé světlo: 


S bleskem:

sobota 12. února 2011

Orly - Galaxy Girl & Lunar Eclipse

Dneska rovnou 2 laky v jednom příspěvku. Oba z loňské Cosmic FX kolekce, což všichni samozřejmě víte, ale stejně to napíšu, aby ten text byl delší.

Galaxy Girl
Tmavě fialovočervenohnědý základ se zelenofialovými šupinkami, víc se na moje nehty nedostalo, ale i to mi stačí k úplné spokojenosti. 3 vrstvy s Orly in a Snap.

Denní světlo:


Umělé světlo:



Lunar Eclipse
Zapůjčený od Viennettky, které tímto děkuji!
Na fotkách jsou (z nějakého záhadného důvodu) mnohem víc vidět tyrkysové odlesky, ale při nošení jsem spíš viděla ty růžové. Základem je zářivá modrá s již zmíněnými tyrkysovorůžovými šupinkami, která se mi taky moc líbí, ale zatím pořád visí na wishlistu. Opět 3 vrstvy, ale bez nadlaku.

Denní světlo:


Denní světlo, s bleskem:

středa 9. února 2011

Milani - Blue Flash

Opět velká spokojenost. Tentokrát modré třpytky ve třech odstínech (aspoň myslím), tenhle lak se mi zdál trochu hustší než fialový, ale i tak šel dobře lakovat. Opět stačily 2 vrstvy a zjistila jsem, že aby nekousal, jsou na něj ideální 3 vrstvy Seche Vite.

Denní světlo:

Umělé světlo, bez blesku:


Umělé světlo, s bleskem:


sobota 5. února 2011

Milani - Purple Gleam

Moje první várka Milani laků, z kolekce One Coat Glitter jsem si objednala všechny kromě šedivého. Moc se mi na fotkách na netu líbily a byla jsem zvědavá i na Milani jako značku. Při prvním pokusu mě hned potěšili. 

Lakoval se moc dobře, sice mi tedy nestačila jedna vrstva (mám 2), ale možná až nabudu lepší zručnosti, dalo by se to zvládnout. A samozřejmě je potřeba alespoň 2 vrstev nadlaku, jinak hryže.

K samotné barvě tohoto exempláře - opravdu hodně se mi libí, vypadá to, jako že jsou to nejenom fialové, ale i černé nebo hodně tmavofialové krásně se třpytící třpytky.

Takže za mě velká pochvala a spokojenost a jdu šmírovat na Cherry culture, co a jak je nového :)


Denní šero:

Umělé světlo, bez blesku:


Umělé světlo, s bleskem:


středa 2. února 2011

China Glaze - Lighthouse

Můj (zatím) poslední z Anchors Away collection. Žluto-zlaté mini šupinky, zářivé a nepřehlédnutelné! Asi nejnápadnější lak z celé kolekce, toho si na nehtech určitě každý všimne.
Lakuje se moc dobře, úplně nekryje, mám 3 vrstvy bez nadlaku, ale i tak se mi líbí.

Denní světlo:


Denní světlo s bleskem:

Umělé světlo bez blesku:

Umělé světlo s bleskem: