pondělí 26. srpna 2013

Flormar (Light Summer) - LS04

Lahvičkový potenciál tohoto laku byl velmi slibný. Miminkovská modrá s modrým a stříbrným jemným shimmerem - těším se!
Ale bohužel... je to hrozně nekrycí, hrozně moc! To, co je na fotkách, jsou 3 vrstvy. Barevně to až taková hrůza není, ale to mu reputaci nezachrání. Na závěr snad jen to, že samotné lakování bylo ok, se štětečkem jsem neměla problém. 

PS: Flormar LS04 jsem vyhrála na FB u Flormaru, společně ještě s oranžovým lakem ze stejné kolekce, sušicím nadlakem a podkladovým lakem.

Potencial deste esmalte era muito promissor. Azul com brilho azul e prata - por favor, olhe para a frente!
Mas, infelizmente ... É muito transparente, muito! O que está nas fotos, existem três camadas. Ouch! Colour-se tal terror não é, mas ele não vai salvar a sua reputação. Em conclusão, exceto pelo fato de que a pintura em si é ok, o pincel que eu tinha um problema.

3 vrstvy bez nadlaku/3 camadas:

Na sluníčku/No sol:

Ve stínu/Na sombra:

3 komentáře:

  1. I když moc nekryje, je pěkný a pro krátké nehty super. :) Mě moc překvapil GS 144 v podobné barvě, právě krytím, protože mu stačily dvě vrstvy, což jsem moc nečekala.

    OdpovědětVymazat
  2. @Romana: Tak pokud to někomu nevadí, tak samozřejmě ok, ale mně se to průhlednost u tohoto odstínu nelíbí. Ten GS je naopak nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem soutěžila a štěstí se na mě neusmálo, mě zaujala celá jejich Summer light kolekce ale u nás v TETĚ než něco dorazí hrůza.

    OdpovědětVymazat