sobota 4. května 2013

Hare Polish - The Sky Was Pink

Hare Polish - jedna z mých hodně oblíbených hand-home-made značek. Bohužel musím hned na úvod přiznat, že docela blbě drží. Tedy mně drží blbě skoro všechny laky, ale tyhle zvlášť, hodně rychle se slupují konečky.

Jinak ovšem není co dalšího vytknout, originální barvy, roztomilí zajíčci, dobrý štěteček. No vlastně ještě ta cena a dostupnost, ale co už, na to jsem zvyklá :(

The Sky Was Pink je zářivě růžový jelly základ s modrými a růžovými různě velikými třpytkami. Lakování v pohodě a kryje poměrně slušně.

3 vrstvy, 1 vrstva nadlaku:

Na sluníčku:




Ve stínu:



7 komentářů:

  1. Já bych si ho nikdy nevybrala a přitom je tak pěkný...

    OdpovědětVymazat
  2. kráásny lak ..Romy

    pozyvam na blog http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Teda mně se hrozně líbí tvoje nehty a prsty :D Ten krásný lak na nich už je jen třešnička na dortu :) Dlouhý, štíhlý, rovný prsty... Já je mám sice taky docela dlouhý, štíhlý prý taky, ale vrásčitý a křivý :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som zatiaľ týmto doma vyrobeným na chuť neprišla, ale asi na tom bude mať zásluhu moja lenivosť hľadať ich ;-) Ale jeden fialový pre mňa namiešala Babs a ten ľúbim! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. @Cácorka: No prsty mám docela pěkný, to uznávám, ale taky moc rovný nejsou :)) Ale nehty mám hlavně nekvalitní, což se právě snažim zakrýt lakama.

    @Veve: No to já právě teď na podomáckých lakách ujíždím, naopak mimo mě (skoro) jsou Opi a spol. :))

    OdpovědětVymazat